Det var ikke nok å komme hjem og finne Manchester United-logoen foliert på bilen og opphengt ved inngangsdøra og på redskapsskjulet, samt senga oppredd med United-sengetøy. I løpet av dagene som har gått, har Stefan sett at et område av plenen langsomt har forandra seg. MUFC, initialene til de røde djevlene, har gradvis blitt mer og mer synlig:

– Han har gjort en grundig jobb, men det vil nå heldigvis forsvinne utover høsten. Det skjer ikke med LFC-logoen som jeg lagde i muren hans; den har han for alltid, humrer Stefan.

I ruskebøtta

Planen til kompis og Man U-tilhenger Peter Blindheim var at Stefan skulle få slite litt med å bli kvitt United-symbolene, men det gikk visst lettere enn Stefan frykta:

– Det gikk i grunnen overraskende lett å fjerne folieringa fra bilen; det var sikkert fordi limen var såpass fersk. Skiltet ved inngangsdøra var også enkelt å skru ned, men det var mer jobb med det som hang på uthuset. Jeg fikk det nå ned, det også, og bretta det godt sammen i ruskebøtta, der det hører hjemme, fastslår Stefan.

Skittent sengetøy

Når det gjelder sengetøyet, er det klart til å leveres tilbake til Peter:

– Sengetøyet har jeg sovet i i flere dager, slik at det skal være ordentlig skittent når han får det!

UFO?

Om MUFC-bokstavene som har dukka opp plenen til Stefan, har Peter Blindheim denne kommentaren:

– Dette kjenner jeg ikke til, men jeg har hørt rykter om at det er observert UFO i området. Det er sikkert der den har landa.

Les her om hvordan den vennskapelige fotballfeiden starta:

Etter å ha pønska i godt og vel et halvt år kom hevnen fra kameraten og Man U-tilhengeren Peter Blindheim; det kan du lese om her:

Her er Manchester United-initialene i ferd med å komme fram i det grønne gresset. Foto: Stefan Sortehaug