Det er Camilla Formo som er butikksjef i den nye butikken. Hun er 29 år og født og oppvokst i Ålesund. Hun har jobbet i klesbutikk de siste 5–6 årene og stortrives med det.

– Første butikken jeg begynte i var på Selected-butikken som tidligere var på Amfi. Der begynte jeg som ekstrahjelp så det er ekstra gøy å være tilbake der jeg startet. Jeg er veldig interessert i klær så et er helt nydelig for meg å få jobbe med dette hver dag, forteller Camilla.

Det nye butikken ligger i det tidligere lokale til Jacobine på Moa Syd. Foto: Anne Trandal

Først i Norge

Selected Femme/Homme butikken på Amfi Moa har klær til både damer og herrer og er den første butikken i Norge med det nye konseptet til Selected.

Det nye konseptet er et unisex livsstilskonsept som reflekterer deres nordiske røtter i alt fra interiør til arkitektur. Samtidig presenterer de et nytt butikk-konsept som skal bidra til inspirerende handleopplevelser i de fysiske butikkene. Kundene tilbys en moderne handleopplevelse inspirert av Selecteds nordiske verdier.

– Ålesund er en kjempefin by for Selected og vi er glad for å være på plass med et helt nytt konsept, helt ny innredningsløsning og utforming som første butikken i Norge, sier Simon F. Mengaaen, retail manager i Selected.

Camilla legger til:

– Vi har fått en kjempeflott butikk og det er stort for oss å få være den første butikken i Norge med det nye konseptet, sier hun.

Det ble servert godsker til gjestene på åpningsdagen. De første kundene fikk også handlenett med overraskelse. Foto: Anne Trandal

Satser på bærekraft

– Det beste er at butikken er bærekraftig og det er veldig stor satsing på at alt skal være resirkulerbart. Alpakkaen og ulla vi bruker kan spores tilbake til bonden og eier så da vet vi at bonden har bra lønn og dyra har det bra. Vi er veldig opptatt av helheten og konseptet er bygget på å være bærekraftig. Det er fint å ha i bakhodet for det har litt å si, avslutter forteller Camilla.

Camilla Formo er stolt av den nye butikken. Foto: Anne Trandal

Om Selected

Selected er et internasjonalt fashion brand med base i Danmark og er en del av Bestseller. Bestseller er en internasjonal familie-eiet motebedrift som ble startet av Holch Povlsen familien i Danmark i 1975. De har over 20 brands som blant annet Jack & Jones, Vero Moda og Only. Selected Femme/Homme har fra før butikker i Bergen, Stavanger, Haugesund og Kristiansand og er nå også i Ålesund.