Åpner på Moa syd

Selected Femme/Homme åpner i Jacobine sine tidligere lokaler, og vil ha klær for både damer og herrer.

– Dette blir med all sannsynlighet den første butikken i Norge med helt nytt konsept, helt ny innredningsløsning og utforming. Vi har fra før to butikker med dette konseptet, som ligger i Danmark, forteller Simon F. Mengaaen, retail manager i Selected.

Selected er et internasjonalt fashion brand med base i Danmark og er en del av Bestseller. Bestseller er en internasjonal familie-eiet motebedrift som ble startet av Holch Povlsen familien i Danmark i 1975. De har over 20 brands som blant annet Jack & Jones, Vero Moda og Only. Selected Femme/Homme har fra før butikker i Bergen, Stavanger, Haugesund og Kristiansand og er nå klar for å åpne i Ålesund.

– Vi har kommet et godt stykke i planleggingen og håper å åpne på Moa i slutten av august. Vi er nå i ansettelses prosessen, med planer om å finne det beste teamet til Selected i Ålesund, sier han.

– Ålesund er en kjempefin by for Selected og vi gleder oss til å være på plass, avslutter Simon.

Selected Femme/Homme skal åpne i lokale til Jacobine Interiør på Moa syd. Foto: Anne Solveig B. Trandal
Sonja og Frode, sammen med eldstesønn Michael og yngste datter Marisa. Bildet et tatt på hovedkontoret. Foto: Privat

Edelt Stokkeholm flytter

Edelt Stokkeholm som har holdt til i 2. etasje på syd, flytter i juni inn i nye lokaler ved Vinmonopolet.

– Vi har over tid ønsket oss til denne delen av AMFI Moa, og er veldig fornøyde med beliggenheten. Det blir en stor og spennende butikk, med nye merkevarer og et stort utvalg av smykker, klokker og vesker forteller Frode Stokkeholm, daglig leder i Carpe.

Han driver i dag seks butikker og netthandel, sammen med min kone Sonja. De har tre barn, hvor to er inne i bedriften, og ser en fremtid her. Mens den mellomste Marcel valgte en annen retning og skal bli baker.

– Dagens lokale beholder vi inntil videre, og vil ha en form for outlet der, avslutter han.

Edelt Stokkeholm flytter til tidligere lokalet til Gulating Ølutsalg. Foto: Anne Solveig B. Trandal