Sunde er en erfaren rådgiver og full-stack utvikler, og har jobbet i Twoday siden 2017 i stillingen som Executive Consultant og Team Lead. Han har også lang erfaring fra programvareselskap, og har blant annet jobbet som utviklingssjef.

Dette er en nyopprettet stilling, og Sunde vil ha overordnet ansvar for å utvikle og gjennomføre teknologisk visjon og strategi, i tett samarbeid med fagmiljøet og ledelsen i Twoday, forteller de videre.

– Hans Olav har særdeles god bredde- og dybdekompetanse, og i sin nye rolle vil Hans Olav fremdeles være operativ med i prosjekter, spesielt som sparringspartner rundt løsningsdesign og arkitektur. I tillegg brenner Hans Olav for å videreutvikle vårt fagmiljø, og han er spesielt flink til å bygge opp sine kollegaer, og la dem skinne, sier Torstein Ødegård, COO i Twoday.

Twoday er et konsulenthus for områdene digital transformasjon, kundeopplevelse og data & analyse.

– Det å jobbe med teknologi og å levere solide løsninger er noe jeg brenner for. Når jeg nå får være med på å forme den teknologiske fremtiden sammen med de beste folkene, er dette noe jeg virkelig ser frem til og gleder meg til, sier Hans Olav Sunde.