Casper Brekke Sandanger. Foto: Twoday

Casper Brekke Sandanger har bakgrunn som UX-lead i DnB, og har jobbet tett med notepadprodusenten reMarkable via konsulentselskapet Knowit før han kom til Twoday.

– Caspers fokus på brukervennlighet og forbedring av digitale tjenester vil være uvurderlig for teamet vårt og vil hjelpe oss med å fortsette å levere produkter og tjenester av høy kvalitet til våre kunder, sier teamleder for Teknologi & Innovasjon, Hans Olav Sunde.

Stephen Jackson Foto: Twoday

Stephen Jackson har jobbet både i offentlig og privat sektor i prosjekter som spenner fra store intelligensinnsamlingssystemer for malwareanalyse, kvalitetssikring av meteorologisk prognosedata og tilgjengeliggjøring av digital-skapt arkivdata. Med tidligere arbeidsgivere som Norman Antivirus, Meteorologisk Institutt og Riksarkivet er Stephen allerede godt i gang med utviklingsarbeid for Twoday kunder.

– I Twoday har vi en målsetning om å lage produkter og tjenester som speiler behovet i markedet. Da er det viktig at brukeropplevelsen blir ivaretatt fra A til Å. Og det er nettopp dette disse 4 kan bidra med på ulike måter. Vi er skikkelig stolte av at så erfarne og tunge profiler valgte nettopp oss som sin arbeidsplass, sier daglig leder i Twoday, Torill Standal Eliassen.

Otto Evenstad. Foto: Twoday

Otto Evenstad er Twodays nyeste data-analytiker, og bringer en master i nanoteknologi fra NTNU med seg på bordet. Før han begynte i Twoday jobbet han som data-analytiker og prosessingeniør i silisiumselskapet Elkem Thamshavn.

– Med Ottos bakgrunn som prosessingeniør har han vært bruker av Power BI-rapporter, og samtidig utviklet i verktøyet selv. Dette har gitt han en verdifull innsikt og erfaring, som vi vil dra stor nytte av ut i våre kundeprosjekt, sier Øyvind Tørlen, leder for BI/Analytics i Twoday.

Solveig Hovden Fossheim. Foto: Twoday

Solveig Hovden Fossheim skilter med bakgrunn som hydrodynamikker hos Brunvoll og en sivilingeniørgrad innen marin teknikk fra NTNU Trondheim. Hos Twoday går hun inn som systemutvikler, og skal jobbe som fullstack utvikler i kundenes prosjekt.

– Solveigs engasjement og iver for utviklingsfaget og ny teknologi, i tillegg til ønsket om å spille hverandre gode, er en av flere grunner til at hun vil være en viktig bidragsyter for verdiskaping for våre kunder, sier teamleder for Teknologi og Innovasjon, Nansy Haddal.