Fotografkarrieren til Johannes Lovund innen musikk startet på Jugendfest. Siden den gang har han vært med på å forme Kygo sitt visuelle uttrykk og brand verden rundt, møtt flust av verdensstjerner, samt vunnet prisen for «Worlds Best Music Photographer» to ganger.

Bildene hans har blant anna vært vist på svære billboards på Times Square i New York, Shibuya Street i Tokyo og Sunset Boulevard i Los Angeles, men aldri vært utstilt i en egen utstilling, frem til nå.

Johannes Lovund som fotograferer Kygo. Foto: Pressefoto

I forbindelse med årets Jugendfest, holder Johannes Lovund sin første separatutstilling på Khåk kunsthall i Ålesund. Johannes Lovund Art Exhibition åpner 18. august, samme dag som Kygo står på scenen på Jugend, og blir stående frem til 27. august. Utstillinga vil knytte sammen foto, musikk, festivaler, konserter, artister og natur, og med utspring fra Sunnmøre og hele verden som scene, blir det en reise fra det lokale til det internasjonale, står det videre i pressemeldingen.

- Dette er min første utstilling, og det er i tillegg på hjemmebane. Jeg er veldig spent, sier Lovund om utstillinga som er et samarbeid med Jugendfest.

– Nå får vi knyttet sammen festival og kunst på en spennende måte, sier Ante Giskeødegård i Momentium.

Foto: Pressefoto