Nettavisa vår, aesby.no, har på de drøye 16 månedene den har eksistert, hatt ei svært positiv utvikling og vi er nå klare til å ta det neste steget: Mandag 15. januar var den nye abonnementsløsningen for aesby.no på plass, og vi håper at mange ser verdien av å bli abonnent.

Dette får du som abonnent

En del saker på nettavisa vil fortsatt være åpne, men fra dags dato vil en del saker bli forbeholdt våre abonnenter. Som abonnent får du tilgang til dagsferske nyheter på aesby.no, en ny e-avis-utgave av Nytt i Uka hver tirsdag kl. 22.00, videoer, samt tilgang til et arkiv med tidligere utgaver av Nytt i Uka. Med andre ord: ferske nyheter fra Ålesund og massevis av godt lesestoff.

Å produsere 10 saker om dagen koster mer enn vi klarer å få inn i annonseinntekter.

Hvorfor vi gjør dette

Nytt i Uka har i snart 40 år vært ei kjær lokalavis for mange i Ålesund og kommunene rundt oss. De endringene vi har gjennomført nå, handler om både å tilpasse oss en stadig mer digital verden, men også om å trygge en økonomisk bærekraftig utvikling av mediehuset. Å produsere 10 saker om dagen koster mer enn vi klarer å få inn i annonseinntekter. Derfor trenger vi abonnenter for å sikre at vi kan fortsette som lokalavis i mange år til – både på nett og på papir. Det håper vi leserne våre ønsker å være med på.

Bli abonnent her!