Vårslepp skal arrangeres i Sparebanken Møre Arena 19. og 20. april neste år. Det er Ékip Live som står bak festivalen som ble arrangert for første gang i april i år.

– Vi er veldig glade for å ha sikret oss to av landets største liveband, D.D.E. og Vassendgutane, til å toppe neste års Vårslepp. De er garantister for feststemning, folkeliv, allsang og trivsel, sier presseansvarlig Pål Bakke i Ékip Live.

Vassendgutane fra Ørsta er blitt et av Norges største liveband, her under årets Vårslepp. Fredag 19. april er de tilbake i Ålesund på den samme festivalen. Foto: Fridgeir Walderhaug/Bypatrioten

Festcountry og folkeliv

I tre tiår har trønderbandet D.D.E. turnert bygd og by med utallige hits som får folkemengden til å danse og synge med. “Vinsjan På Kaia”, “E6”, “Det Går Likar No” og “Rompa Mi” er bare noen av låtene som har begeistret nordmenn i alle aldre.

Ørstabandet Vassendgutane skapte god stemming på årets Vårslepp, og de spiller også på festivalen i 2024.

– Vårslepp ønsker å være en garantist for folkelig musikk, fest og moro, og da er det skikkelig stas å kunne presentere to av landets største liveband på samme scene i Sparebanken Møre Arena, sier Bakke.

Det vil bli sluppet enda flere artister utover vinteren og på nyåret, skriver de videre.

– Etter en lang vinter er det deilig å endelig kunne møte venner og kjente til en vårhelg med god musikk, dansing, fest og moro. Med Vårslepp ønsker Ékip Live å bidra til et enda mer variert tilbud i festival- og kulturbyen Ålesund, sier Bakke.

Stor stemning under årets Vårslepp. Foto: Fridgeir Walderhaug/Bypatrioten