Det er den nye festivalarrangøren Ékip Live, i samarbeid med Flan Booking, som står bak den nye festivalen. Ékip Live er en festival-, konsert- og eventarrangør med base i Ålesund, skriver de i en pressemelding.

Først ut er «Vårslepp 2023», som blir arrangert i Sparebanken Møre Arena helgen 21.-22. april. Vassendgutane og Staysman spiller fredagen. Hvem som spiller lørdag er ennå ikke annonsert.

– Fredagen er allerede i salg, og vi gleder oss uhemmet til liveshow med Vassendgutane som har fått med seg selveste Staysman på et samarbeid. Det blir en uforglemmelig kveld med folkefest, allsang, rock, country, fest, konfetti og pyro i ei herlig blanding, sier markedssjef Adrian Stieng.

– Det er ikke lenge til vi legger ut lørdagen, og vi håper folk er klare for skikkelig vårslepp i Ålesund by, sier han om det helt nye arrangementet, som de håper skal bli en årlig arena.

Staysman feirer 15 år på veien og publikum vet hva det går i. 100% allsang, 100% konfetti og 200% rølp. Foto: Thor Arne Thorkildsen

Markedssjef Adrian Stieng, som til daglig studerer markedsføring og salgsledelse og har tidligere erfaring som restaurantsjef på Ladekaia i Trondheim, hvor han har arrangert flere store konserter og events. Han gleder seg til oppgaven med å få en helt ny festival opp å stå i Ålesund. – Dette blir veldig spennende. Ålesundspublikummet har vist seg å være superklart for både konserter og opplevelser, så vi håper dette blir godt mottatt, sier han.

Vassendgutane er kjent som "Originalen av Festcountry". De er bandet som kan fylle en arena med allsang når de drar i gang låter som: Granada, Ungkar med Dobbelseng, Silikon i Tatti. Foto: Oyvind Eide