– Selve ansettelsen ble landa i fjor vår, så nå gleder vi oss veldig til å få Stine Mari på plass hos oss i kommunikasjonsstaben. Den allsidige bakgrunnen, både som journalist og kommunikasjonsrådgiver vil være god å ha med seg inn i kommunikasjonsarbeidet i politidistriktet, sier kommunikasjonsdirektør, Iselin Nevstad Øvrelid.

Iselin Nevstad Øvrelid. Foto: Politiet

Stine Mari Skeide har vært i foreldrepermisjon siden juni 2023. Før det jobbet hun i Kystverket med blant annet intern og ekstern kommunikasjon, universell utforming og analyse av nettsider. Før dette bodde hun i Trondheim, der hun jobbet som fagansvarlig for læresteds-kommunikasjon i Lånekassen, og koordinator og konferanseplanlegger ved NTNU. Skeide er utdannet journalist, og har en mastergrad i dokumentar og journalistikk fra Høgskulen i Volda. Hun har også en grad i medieproduksjon, og har studert musikkteknologi ved University of South Wales i Cardiff.

– jeg ser fram til å ta i bruk bakgrunnen min som journalist, i tillegg til erfaringen jeg har med intern og ekstern innholdsproduksjon fra tidligere kommunikasjonsjobber. Jeg brenner for klarspråk, og ser fram til å jobbe sammen med resten av kommunikasjonsstaben for å sikre at innbyggerne i Møre og Romsdal får den informasjonen de trenger, sier Stine Mari Skeide i en kommentar.