Pål-Andreas er opprinnelig er fra Eidsneset, og for noen er han nok også kjent som tidligere fotballspiller på Langevåg IL og Mauseidvåg IL. Men da han etter å ha bodd 10 år i Oslo, for to år siden valgte å flyttet tilbake til Sunnmøre, bosatte han og familien seg på Hareid. Han er nå ansatt som CFO i Remøy Shipping. Pål-Andreas er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor og har bred erfaring med transaksjoner gjennom sin bakgrunn som prosjektleder i transaksjonsavdelingen hos EY og som corporate analyst i Belships ASA.

– Rådgivning ved kjøp eller salg av virksomheter og fusjoner er et viktig satsingsområde for Converto. Vi forventer økt aktivitet fremover innenfor dette segmentet og ser frem til å få med oss Pål-Andreas som leder, sier Jan Petter Hagen, Managing Partner i selskapet.

– Vi skal fortsette å bo på Hareid, men jeg skal ha kontorsted i Ålesund. Jeg gleder meg både til å starte dagen med en liten båttur, og ikke minst til å jobbe med alle de flinke folka i et foroverlent næringsliv på Sunnmøre, sier Pål- Andreas.

– Akkurat nå har jeg en sønn på tre måneder, så jeg tror heller ikke det blir noe problem å rekke båten, avslutter han lattermildt.