– Samarbeidet med SpareBank 1 SMN gir mange gode muligheter for klubben. Dette synliggjøres spesielt gjennom Byttehelgen, som spiller en viktig rolle i å senke kostnadsnivået i klubben for alle. Med vår hovedsamarbeidspartner kan vi fortsette å utvikle lagånden og idrettsaktiviteten i Ålesund og omegn, uttaler daglig leder i Blindheim IL, Petter Oseberg.

SpareBank 1 SMN og Blindheim IL fortsetter samarbeidet. Foto: Blindheim IL

Byttehelgen er et arrangement som skal bidra til å redusere barrierene for å få være aktiv i den eller de idrettene man ønsker. Idrettsklær og utstyr kan være store kostnader for mange, men det er viktig at dette ikke blir en hindring fra å delta i idretten. SpareBank 1 SMN har også ambisjoner for Byttehelgen.

– SpareBank 1 SMN ønsker å bidra til et mer inkluderende lokalsamfunn. Her er idretten, og spesielt barneidretten en viktig brikke. Gjennom å tilrettelegge for Byttehelgen gjør vi de økonomiske barrierene i barneidretten litt mindre, og vi håper at sunnmøringene stiller opp og bruker den gode muligheten som ligger i årets Byttehelg, sier Marius Nedregård Nakken i SpareBank 1 SMN.

Bilde fra lørdagens Byttehelg. Foto: Blindheim IL

Byttehelgen ble arrangert for første gang på noen år, og Petter Oseberg er klar på at dette er noe Blindheim IL skal fortsette med.

– Vi opplevde interessen som brukbar, og anser det for å være en god start som vi skal bygge videre på i årene fremover, sier han.