Nishani har de siste fem årene jobbet i teknologibedriften Solwr. Nå er hun i gang med nye utfordringer, og skal koble sammen folk i næringslivet på Sunnmøre.

– Vi hadde 18 sterke søkere til stillinga, og at vi klarte å lande Nishani er vi råstolt over, forteller daglig (g)leder Kine Berild Norheim.

– Hun er fantastisk dyktig, og har en unik evne til å komme i kontakt med folk, samtidig som hun er utrolig strukturert, kreativ og morsom. «Hire people smarter than you», er et godt utsagn, som passer perfekt her, fortsetter hun.

– Jeg er glad i Ålesund og i regionen vår. Det er sentralt at vi har dyktige, bra folk for å bygge et sterkt og attraktivt arbeidsliv her vi bor, sier Nishani.

– Til syvende og sist handler det om folka, og hvis vi kan bidra til å koble folk og bedrifter for å dele og bygge ny kunnskap og innsikt sammen, tror jeg det kan være en viktig del av oppskrifta for at vi skal lykkes sammen, fortsetter hun.

Nishani Krishnarajah Foto: Nextdigital

I Solwr hadde hun stillingen Head of projects, og har jobbet mye med blant annet produktstrategi og teknologiutvikling. Nå gjør hun et lite retningsskifte og begynte fra 1. mars i stillingen som leder for Koblingsmagi i Nextdigital. Nishani er utdanna med en bachelor fra Høgskolen i Ålesund i økonomi og administrasjon og en MBA fra Hawaii Pacific University med spesialisering innen endringsledelse. Hun har jobbet i ulike teknologiselskaper i en årrekke før hun i 2018 flyttet tilbake til Sunnmøre, og begynte å jobbe i bedrifta vi i dag kjenner som Solwr.

Nextdigital ble stiftet våren 2017, og var i utgangspunktet et samarbeid mellom teknologibedriftene DRIW, Viddal Automasjon, Avento, Racer og Tafjord. Formålet var å samarbeide om å finne best mulige digitale løsninger, samt å styrke og spre kunnskap om teknologimiljøet i regionen.