Konkurransen var Street Challenge 1, som er en nasjonal hip hop og streetstyles-konkurranse. I Bergen var det cirka 80–90 påmeldte, med mange deltakere i kategoriene streetshow, hip hop, breaking, popping og old style battle.

Victoria Ulstad og Kristin Drabløs Julien tok 1.-plassen i duo junior 2. Foto: Sula danseklubb

I battle stakk Sula-dansere av med 1.-plassene i årsklassene adult, junior 1 og junior 2. Josefa Hellebust og Polaire Ble ble tok 1. og 2.-plassen i adult, mens Pia Hellebust vant junior 1-klassen med Karen Sunde Brynildsrud på 3.-plass. I junior 2 var Victoria Ulstad sterkest, mens Marie Båtnes fulgte på 3.-plass.

Videre tok Pia Hellebust også 1.-plassen i hip hop solo klasse junior 1, mens i junior 2 tok Sula danseklubb alle de fire øverste plassene. I tillegg vant Josefa Hellebust adult-klassen.

Sofie L. Stadsnes og Nora Bjørge Waage konkurrerte i hip hop duo adult, og havnet på en fin 3.-plass. I hip hop junior 2 var det Kristin Drabløs Julien og Victoria Ulstad som tok seieren, mens i junior 1 ble det 2.-plass på Karen Sunde Brynildsrud og Pia Hellebust.

Pia Hellebust og Karen Sunde Brynildsrud tok 2-plassen i hip hop duo junior 1. Foto: Sula danseklubb

Flere til EM

Street Challenge 1-konkurransen i Bergen var også en rangering av utøvere, som blir tatt ut til EM og VM i 2023. Marie Båtnes, Pia Hellebust og Karen Brynildsrud er tatt ut til sommerens EM i Nord-Makedonia i junior 1. Sofie L. Stadsnes, Victoria Ulstad og Kristin Drabløs Julien er tatt ut i junior 2-klassen, mens Josefa Hellebust, Polaire Ble og Roderigue Mugeza er EM-klare i adult.

Representantene fra Sula danseklubb skal konkurrere i hip hop, solo, duo og popping i sommerens EM i Nord-Makedonia 6. - 9. juni.