Ålesund, Blindheimstunnelen: Det er innkommet flere meldinger samtidig om at det var slåssing mellom flere personer ved inngangen til Blindheimstunnelen. Politiet er på veg til stedet, heter det i en melding fra politiet tirsdag kl 17.02.

Politiet har kontroll på den aktuelle bilen. Det skal være en person som skal ha fått flere slag i ansiktet. Han er lettere skadet. Han skal ha fått juling fra de han var i bilen sammen med. Det kom inn over 12 nødtelefoner om forholdet, heter det i en oppdatering kl. 17.15.

Det var fem personer i bilen. Det viser seg at det var to av disse som slåss. Dette er fem polske innbyggere. Vi jobber med å få klarlagt årsaksforholdet, opplyser politiet.

– Etter å ha pratet med partene viser seg det at det har vært to personer i bilen som skal ha sloss. Det har oppstått en krangel mellom to personer som utviklet seg til slossing. En av disse var beruset. En person blir kjørt til legevakta for en sjekk. En mann blir anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser operasjonsleder i politiet Tor André Gram Franck, tirsdag kl. 17.45.