Vestnes Trolltinden: Melding om at en person er skårfast på Trolltinden. Redningsaksjon er iverksatt. Personen skal ikke være skadet, skrev politiet kl. 20.32. Personen er hentet ned av redningshelikopter. Aksjonen er avsluttet, het det ca. 50 minutter senere.

Sula, Holsvegen: En bil har kjørt inn i en stolpe. Bilen er ikke kjørbar. De to som var i bilen hevder seg uskadd. De er ute av bilen. Nødetatene er på veg til stedet, meldte politiet lørdag kl. 22.30.

Ålesund sentrum kl. 00.40: To gutter i alderen 17 ble bortvist fra sentrum etter å vært involvert i en slåsskamp på et serveringssted. Ingen skade på person.

Ålesund Sentrum kl. 00.42: En mann blir anmeldt etter å kastet stoler og bord rundt seg inne på et utested. Vedkommende var beruset. Ikke skade på person.

Ålesund sentrum: En beruset mann i 20 årene blir tatt med inn og satt i arrest etter at han hadde vendt tilbake til sentrum. Han var tidligere på kvelden blitt bortvist etter å ha vert innblandet i en ordensforstyrrelse, het det kl. 01.29.

Ålesund sentrum: En mann i slutten av 20 årene blir anmeldt for å ha urinert på fortauet utenfor et utested. Vedkommende var beruset. Vedkommende ble også bortvist fra sentrum. Han vendte tilbake til stedet etter kun kort tid og satte seg opp mot vaktene på stedet. Han blir anmeldt for forholdet og satt i arrest, meldte politiet kl. 01.49.