Ålesund, Sjøholt: Politi og brann rykker ut på melding om brann i et kjøretøy lang E39 like øst for Sjøholt sentrum. Meldt om brann og mye røyk, skal mest trolig være snakk om modulvogntog som transporterer biler. Vi oppdaterer, heter det i en melding fra politiet på X søndag kl. 09.33.

ÅBV, Ørskog: Melding om brann i et modulvogntog som transporterer biler. Brannvesenet har ankommet og iverksatt slukking, heter det i en oppdatering kl. 09.41.

Ambulanse rykket også ut og er fremme på stedet, meldt om at noen av de involverte skal ha fått i seg røyk, disse undersøkes av ambulansepersonell. Brannen er slukket, men det er fortsatt noe røykutvikling på stedet. heter det i en oppdatering kl. 09.48.

Ingen skader på de transporterte kjøretøyene. Omkjøring via Valgermo. Omkjøringen stengt for kjøretøy over 3,5 tonn, melder politiet kl. 09.51.

Oppdatering fra politiet kl. 11.38:

– Bilberger har ankommet. Fortsatt omkjøring via Valgermo. Samtlige nødetater har avsluttet på stedet. Politiet oppretter sak på forholdet, dette er rutine ved brann i kjøretøy.

Oppdatering fra Statens vegvesen kl. 12.01:

E39 Ålesund, Valgermo: Vegen er ryddet og åpnet for normal ferdsel.