I hvitt og svart har det blitt 73 kamper, 13 scoringer og 12 målgivende for Kristoffer, som også har steppet inn som spiss, indreløper og back for laget fra saftbygda. Under Christian Johnsen i Raufoss fant han virkelig sin plass på vingen, men i sin forrige klubb måtte gutten som startet forballkarrieren i Svolvær bekle svært mange posisjoner.

Totalt står han med 45 målpoeng på 118 kamper i OBOS-ligaen.

– Dette er en hardtarbeidende spiller med stor forflytningsevne. Han er en sterk rollespiller i 4-3-3 og svært god i den relasjonelle delen av spillet. Kristoffer er flink til å sette opp spill og stiller de riktige kravene til seg selv og alle rundt. I tillegg er han en veldig fin fyr, og han vil tilføre viktige egenskaper både på og utenfor banen som er viktig for oss nå, forteller Christian Johnsen.

93-modellen startet seniorkarrieren i Lofoten, og spilte i sine yngre dager for Finnsnes, Mjølner og Tromsdalen, før overgangen til OBOS med Raufoss og Sogndal.

– Kristoffer er en offensiv spiller som kler den kulturen og spillestilen som vi jobber mot. Han vil tilføre garderoben nordnorsk «temperatur» og mentalitet, og han er en vinnerskalle. Kristoffer er en «late bloomer» som er ekstremt motivert for å utvikle seg videre som spiller, sier sportssjef Bjørn Erik Melland.

Nå har han skrevet under på en kontrakt ut 2025 for Aalesunds Fotballklubb.