En strålende regionbanksjef Marita Løvik Stadsnes er staselig pyntet i Nordfjordbunad. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Sparebank 1 SMN (opprinnelig Trondhjems sparebank) feirer 200-årsjubileum i Ålesund i dag. Regionbanksjef Marita Løvik Stadsnes er staselig pyntet i Nordfjordbunad og vifter smilende med den norske flagget. Aalesunds Ungdomsmusikkorps spiller fengende korpsmusikk, og kaia er fylt opp med folk som er nysgjerrig på den staselige skuta som ligger til kai.

Cruiseskipet Aida Nova ligge også til kai ved Sørsidekaia og mange av de 6654 turistene som er plass til om bord i den har også tatt turen for å se på den flotte skuta.

En strålende glad regionsjef

Blant folkemengden på Skansekaia finner vi en smilende Marita Løvik Stadsnes som er veldig fornøyd med det fine været og har store forventninger til dagen.

– For en strålende dag, vi kunne ikke vært mer heldig med været. Nå er vi klar for folkefest i byen og håper at mange tar turen, sier Marita Løvik Stadsnes og legger til at vi må huske at det dessverre bare er plass til 1000 mennesker på kaia.

På programmet for dagen er det mye aktiviteter for barn, og det blir underholdning fra scenen. På scenen kommer Emilie Giske, Sula Danseklubb, Ålesund Sportsdrill og Ålesund Gospelkor til å by på nydelig underholdning. Festen avsluttes med konsert fra selveste Sondre Justad.

– Vi skjønner at mange har store forventinger til Sondre Justad og er veldig glad for at han kommer og feirer med oss. Men vi håper at mange kommer for å se på de lokale også. Det blir flott med Sondre og de andre på scenen, samtidig som man får fjella, fjellstua og byen i bakgrunnen, avslutter en veldig glad Marita Løvik Stadsnes, som også hinter til at muligheten er stor for at det kan bli delt ut pengegaver.

Aalesunds Ungdomsmusikkorps spiller fengende korpsmusikk og kaia er fylt opp med folk. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Aalesunds Ungdomsmusikkorps. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Marita Løvik Stadsnes, regionbanksjef i Sparebank 1 SMN og Aalesunds Ungdomsmusikkorps. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Aalesunds Ungdomsmusikkorps spiller. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Mange var nysgjerrige på den staselige skuta som la til kai. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Her skal Sondre Justad avslutte kvelden med en 45 minutter lang konsert. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Statsraad Lehmkuhl legge til kai i Ålesund. Foto: Anne Solveig Berge Trandal
Foto: Anne Solveig Berge Trandal