Riksfjord Sporsem kommer fra ei stilling som generalsekretær i Norsk Flygerforbund. Ho har også politisk fartstid fra Arbeiderpartiet, blant annet som politisk rådgiver i partiet og på Stortinget.

- Alle bedrifter, næringsliv og organisasjoner er opptatt av rammevilkår. Da er det viktig kjenne til hvordan og av hvem beslutninger blir tatt, og ha en god strategi for få fram budskapet sitt. Sunnmørsregionen er en viktig driver i den nasjonale verdiskapingen, og bidrar til både lokal og nasjonal utvikling. Å få bruke erfaringa mi til å fremme samfunnsutvikling og verdiskaping, opplever jeg som svært meningsfullt, seier hun.

Daglig leder Julie Remen Midtgarden, som er tidligere statssekretær for Høyre i Solberg-regjeringa, er veldig glad for ansettelsen.

- Jeg er begeistra for å få med Katinka på laget. Oppdraget vi fikk fra Petter Stordalen da vi starta opp var tydelig: Skaff de flinkeste folka. Katinka sin forretningsforståelse, tunge erfaring fra politikk, strategisk kommunikasjon og mediehåndtering, er imponerende. Hun kjenner det politiske systemet og beslutningsprosessene, nasjonalt og lokalt, svært godt, seier Julie Remen Midtgarden.