– De som har besøkt oss de siste årene har nok registrert at det har vært trangt om plassen. Vi trengte større plass enn det vi hadde, så det var absolutt på tide å flytte, sier selger André Knudsen.

Bertel O. Steen sin nye avdeling på Digerneset. Foto: Kristian Moe

Alt samlet på ett sted

Det nye tilholdsstedet vil ha en salgsavdeling, dekkhotell og karosseriverksted samlet på ett sted med et totalareal på 11 500 m². Salgsavdelingen blir å finne i hovedbygget, som har et areal på 8000 m². Der blir det utstillinger av de ulike bilmerkene som Bertel O. Steen selger, samt kundelounger både i 1. og 2. etasje, der kundene kan oppholde seg mens de venter på bilen.

– Når man kommer inn døra, kommer man til å se Peugeot-avdelingen vår. Bak der vil Opel-avdelingen være og deretter Kia. Videre innover kommer Mercedes-Benz-avdelingen, først personbil og deretter varebil, mens helt innerst er det plass til bruktbilavdelingen, forteller Knudsen.

– I kundeloungene kan kundene kjøpe seg mat, og der vil også være små arbeidsrom dersom de ønsker å jobbe mens de venter, legger han til.

I tillegg til en mye større salgsavdeling, får dekkhotellet til Bertel O. Steen en stor kapasitetsoppgradering sammenlignet med det som var i Breivika.

– I Breivika hadde vi plass til 5000 dekk, mens nå kommer vi til å ha plass til 13 000 dekk. Det er klart at det er en kjempeoppgradering for oss, sier André Knudsen.

Dekkhotellet er i nabobygget til hovedbygget. Foto: Kristian Moe

– Et knutepunkt

Fra 17. april kommer Bertel O. Steen til å holde til på Digerneset. Knudsen mener at flyttingen bare blir positiv for kundene, og gleder seg til avdelingen blir operativ.

– Fasilitetene for kundene blir på et helt annet nivå. Det er mye større plass, godt med parkeringsplasser, oppholdsrom for kundene og ikke minst er alle tjenestene våre samlet på ett sted. Alt er topp moderne og vi tror det blir veldig bra, smiler han.

Hvorfor valgte dere å flytte til Digerneset?

– Vi vokste rett og slett ut av lokalet vi var i. Det var ikke lett å finne noen store industritomter, men det fant vi her. Det er helt perfekt. I tillegg ser vi på Digerneset som et fremtidig knutepunkt, som vi gleder oss til å bli en del av, svarer André Knudsen.

Kundeloungen i 1. etasje er under arbeid. Foto: Kristian Moe
Kia-avdelingen er ferdig. Foto: Kristian Moe
Mercedes-Benz-avdelingen begynner å ta form. Foto: Kristian Moe
Kundelounge og oppholdsrom i 2. etasje. Foto: Kristian Moe