1. Har dere en særegen juletradisjon i familien?

Vi lage våre egne, digitale selvsagt, julekort der v i bruker rare bilder av oss selv og legge til morsomme tekster. Det får alltid alle til å le når de åpner dem.

2. Hvis du kunne være en av de tre vise menn, hva slags gave ville du ha tatt med til Jesusbarnet?

Hvis jeg kunne være en av de tre vise mennene, ville jeg ha tatt med en enhjørning til Jesusbarnet! Tenk deg hvor magisk det ville vært å se en enhjørning i stallen

3. Hvis snøen i jula var laget av sjokolade, hvordan tror du det ville påvirket juletradisjonene?

Hvis snøen i jula var laget av sjokolade, tror jeg det ville vært helt fantastisk! Vi kunne laget sjokoladesnøballer og bygge sjokoladesnømenn. Det ville definitivt gitt en ekstra søt touch til juletradisjonene våre.

4. Hvordan pleier du å pynte juletreet ditt?

Når jeg pynter juletreet mitt, liker jeg å bruke en blanding av fargerike julekuler, glitrende stjerner og søte små nisser. Det gir treet mitt en festlig og koselig følelse.

5. Hvis du kunne bytte ut reinsdyrene til julenissen med hvilke som helst dyr, hvilke dyr ville du valgt og hvorfor?

Hvis jeg kunne bytte ut reinsdyrene til julenissen, ville jeg valgt pingviner! De er så søte og morsomme, og jeg tror de ville være flinke til å fly rundt med sleden.

6. Hva spiser du på julaften?

På julaften spiser jeg vanligvis en helt crazy middag! Vi har alt fra taco og sushi til pizza og pannekaker. Vi liker å blande forskjellige kulturer og lage vårt eget unike julemåltid. Og selvfølgelig må vi ha en crazy dessertbuffet med alt fra sjokoladefontene til fargerike kaker!

7. Hvis Rudolf plutselig kunne snakke, hva tror du han ville sagt?

Hvis Rudolf plutselig kunne snakke, tror jeg han ville sagt: "Se på meg, jeg er det kuleste reinsdyret av dem alle! Jeg kan fly, lyse opp natten og nå kan jeg også snakke! Det er ingen grenser for hva jeg kan gjøre!"

8. Hvilken julesang er din favoritt og hvilken julesang synes du er mest irriterende?

Min favoritt julesang er "Last Christmas" av Wham! Den gir meg alltid en skikkelig julestemning. Den mest irriterende julesangen for meg må nok være "Jingle Bells" når den blir spilt i loop på kjøpesentrene!

9. Hvis du kunne bytte ut julenissen med en annen karakter, hvem ville det vært?

Hvis jeg kunne bytte ut julenissen med en annen karakter, ville det vært Julenissen 2.0 – en superhelt som kan levere gaver enda raskere og spre dobbelt så mye glede!

10. Hva er den beste julefilmen du har sett?

Den beste julefilmen jeg har sett må være "Elf" med Will Ferrell. Den er så morsom og får meg alltid i julestemning!

11. Ville du heller feire jul uten juletre eller uten julemat?

Åh, det er en vanskelig avgjørelse, men jeg tror jeg ville heller feire jul uten juletre enn uten julemat. Maten er en viktig del av julefeiringen, og det er så mange deilige tradisjonelle retter å nyte!

12. Hvem i Ålesund ligner på Sulamannen?

Hmm, jeg er ikke helt sikker på hvem i Ålesund som ligner Sulamannen, men kanskje det er noen med et stort og imponerende skjegg?

13. Hvor lenge er det innafor å ha julepynten oppe etter nyttår?

Når det gjelder hvor lenge det er innafor å ha julepynten oppe etter nyttår, er det egentlig opp til hver enkelt. Noen liker å beholde julestemningen litt lenger og har pynten oppe til januar, mens andre tar den ned tidligere. Det viktigste er å gjøre det som føles riktig for deg og din familie!

14. Hvordan feirer du nyttårsaften?

Jeg feirer nyttårsaften med venner og familie. Vi pleier å ha en fest hjemme med god mat, musikk, og fyrverkeri. Det er alltid en morsom og festlig stemning!

15. Hvis du kunne velge en superkraft for det kommende året, hvilken superkraft ville du valgt?

Hvis jeg kunne velge en superkraft for det kommende året, ville jeg valgt evnen til å teleportere meg selv. Tenk så fantastisk det ville vært å kunne reise til hvilket som helst sted på et øyeblikk!

16. Hvis du kunne feire nyttårsaften hvor som helst i verden, hvor ville du valgt og hvorfor?

Hvis jeg kunne feire nyttårsaften hvor som helst i verden, ville jeg valgt Sydney i Australia. De har en spektakulær fyrverkerishow ved Sydney Harbour Bridge, og det ser utrolig vakkert ut! Det ville vært en fantastisk opplevelse å ønske det nye året velkommen der.

17. Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året?

Når det gjelder nyttårsforsetter, har jeg noen i tankene. Jeg vil fokusere på å være mer aktiv og ta vare på helsen min. Jeg vil også jobbe med å være mer kreativ og utforske nye hobbyer.

18. Hva er det mest spennende du ser frem til i det kommende året?

Det mest spennende jeg ser frem til i det kommende året er å oppleve nye eventyr, møte nye mennesker og lære nye ting. Det er alltid spennende å se hva fremtiden har å tilby!