Etter en vellykket periode som frilanser hos oss, har hun sikret seg en fast stilling og er allerede på plass i Apotekergata, midt i Ålesund.

Grafisk designer med en forkjærlighet for Sunnmøre

– I jakten på høydemeter og mennesker som er like gærne etter fjell og snø som meg, spisset jeg søkefeltet til Sunnmøre da jeg lette etter ny jobb. Her falt jeg pladask for gjengen i Peil, med deres sjarme og lekne personlighet. Det er sjelden vare å møte et helt byrå som er så imøtekommende og fulle av energi og varme. I tillegg er de veldig dyktige, sier Siv-Elin Skoglund.

Tidligere erfaring

Siv-Elin har en bachelor i grafisk design fra Melbourne og er i tillegg en dyktig fotograf. Hun har tidligere jobbet i byrå både i Australia og Bergen, som grafisk designer, fotograf og UX-designer

– Å få en så dyktig designer på laget er helt fantastisk. At kjemien også klaffer så godt er jo helt gull, og veldig viktig for Peil. Siv-Elin har en helt naturlig varme og ro som vi falt for. Vi har siden vi fusjonerte fått mange nye kunder og også store oppdrag for eksisterende kunder, så nå var det på tide å ansette flere folk,» forteller Kristin Bjånes, byråleder i Peil.

Flyttet til Sunnmøre

– Vi er alltid glade når vi kan bidra til vekst i innbyggertallet i regionen vår, og Siv-Elin har allerede flyttet til Sunnmøre. Hun er klar for å nyte friluftslivet og alt det regionen har å by på. Vi er veldig fornøyde med å ha henne i Ålesund og som en del av Peil-gjengen, avslutter Kristin.