Etter kun litt over en uke i den nye jobben, er begge overbevist om at IT-selskapet er det rette stedet for dem. Leder for utvikling i Invo, Kjetil Vassbakk, er glad for å ha fått med Hanne og Odin på laget.

– God kundebehandling og support er viktig for oss og noe Hanne brenner for. Hennes erfaring og pågangsmot vil være et godt tilskudd til supportavdelingen, sier han og fortsetter:

– Som nyutdannet innen IT i dag har man mange valgmuligheter. Vi synes derfor det er veldig kjekt at Odin valgte nettopp oss for å starte sin karriere. Her vil han få ta i bruk sin ferske kompetanse, utfordre sin kreativitet og bygge videre erfaring i et godt miljø med spennende utfordringer.

Hanne Fiksdal Foto: Kjetil Vassbakk

Imponert over produktene

Hanne er ansatt som ny supportkonsulent. Hun forteller at det var nettopp produktene til Invo som overbeviste henne om at dette var et sted hun ønsket å jobbe.

– Jeg er så imponert over produktene. Da jeg oppdaget Invo tenkte jeg «Disse løsningene er helt geniale – sånne burde jeg ha på jobb!» sier hun.

Hanne har over ti års erfaring innenfor kundeservice og -support. Etter noen gode år i BNP Paribas Leasing Solutions følte hun det var på tide å komme hjem igjen til IT-bransjen. Med tidligere erfaringer fra selskaper som Cordel og PC Support har hun hjerte for gode teknologiløsninger som hjelper mennesker med å få en enklere hverdag.

– Jeg er godt i gang med opplæring i Invos systemer og gleder meg skikkelig til å bli kjent med kundene og hjelpe til der det trengs. I min stilling er det sjeldent samme forespørsel kommer to ganger på rad, men det er akkurat det som gjør kundesupport så givende, sier hun.

Odin Velle Ulvestad Foto: Kjetil Vassbakk

Ny dataspesialist

Odin kommer til Invo rett fra skolebenken, med en rykende fersk bachelorgrad i dataingeniør ved NTNU. Der har han spesialisert seg innenfor applikasjonsutvikling. Nå er han hentet inn til Invo som ny IT-konsulent.

– Invo er en veldig spennende bedrift. Mitt inntrykk er at Invo er veldig frempå og ambisiøse. En del av grunnen til at jeg ble så glad da jeg fikk komme på intervju, er også at Invo er en bedrift i nærområdet, noe som er fint da jeg ikke ønsker å flytte langt hjemmefra, sier han.

Møttes på julebord

Både Hanne og Odin startet i Invo 1. desember. De ble begge invitert med på Invos julebord i forkant av jobbstarten og er enige om at det gjorde overgangen til en ny jobbhverdag litt lettere.

Odin skyter inn at han naturlig nok var litt spent før det første møtet med nye kollegaer, men at nervene forsvant fort da han fikk treffe gjengen.

– Folka her er veldig åpne og hyggelige. Det setter jeg pris på, sier han.

Etter en oppstartsuke full av nye inntrykk og bekjentskaper, opplæring og informasjon, er både Hanne og Odin klare på at Invo er rett sted for dem.

– Her har vi kollegaer som er inkluderende og som har mye humor. Vi har fått en veldig god velkomst, avslutter Hanne.