Maria Denius Nielsen er klar for AaFK Fortuna. Hun kommer fra AGF Aarhus i den danske toppdivisjonen etter at kontrakten hennes gikk ut etter sesongslutt. Tidligere har hun også spilt for Grand Bodø i 1. divisjon. Denius Nielsen har signert en kontrakt ut 2024 med AaFK Fortuna.

– Det er stort å være her. Jeg har hatt en fin dialog med klubben og synes at prosjektet er spennende. Klubben ønsker å rykke opp til Toppserien og det trigget meg. Jeg tror også måten de spiller på her passer meg meget godt, sier Maria Denius Nielsen.

Midtbanespilleren hadde også noen treninger med AaFK Fortuna da oppkjøringen til høstsesongen begynte i juli.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben, spillerne og byen, så det er veldig deilig å være på plass her, smiler hun.

Maria Denius Nielsen er glad for å være på plass i Ålesund. Foto: Kristian Moe

AaFK Fortuna-trener Frode Fagermo forteller at Denius Nielsen er en spiller klubben har jobbet med å få inn over lang tid, og er glad for at overgangen kunne gjennomføres nå.

– Vi er veldig fornøyde med å få inn Maria Denius og er nå fornøyde med troppen. Hun er en fotballklok spiller som er glad i å ha ballen, hun er kreativ og en ledertype. Vi har jobbet med å få henne inn i ett år og at vi klarte å få henne inn nå er kjempebra, sier Fagermo.