Parkly er en tech-drevet utfordrer i det etablerte parkeringsmarkedet. Selskapet vokser raskt og har i løpet av to uker ønsket velkommen tre nye medarbeidere. COO Synnøve Rogne, leveranse- og driftskoordinator Steinar Lied og salgsassistent Odd-Erich Rønneberg, forteller selskapet i en pressemelding.

Tre nye medarbeidere hos Parkly: Leveranse- og driftskoordinator Steinar Lied, COO Synnøve Rogne og salgsassistent Odd-Erich Rønneberg. Foto: Parkly

– Parkly er svært fornøyde med å ønske Synnøve velkommen til vårt team. Hennes solide erfaring og ekspertise innen prosjektledelse, kundereiser, salg og markedsføring vil være viktig for selskapet. Vi ser frem til å samarbeide med henne for å oppnå våre ambisiøse mål om gode kundeopplevelser, sier Stian Bang daglig leder og gründer i Parkly.

Synnøve kommer fra rollen som COO i Pre Aid AS, men mange kjenner henne nok gjennom mange år som daglig leder i Sparebanken Møre Arena.

– Jeg er spent, stolt og utrolig klar for å bli en del av Parkly, og ser frem til å bidra til selskapets vekst og suksess. Sammen med det dyktige teamet her, skal jeg bidra til at vi blir den parkeringsoperatøren som leverer den aller beste kundereisen både for våre kunder og for de parkerende. Våre kunder skal være fornøyde hver eneste dag, sier Synnøve Rogne