1. Har dere en særegen juletradisjon i familien? Nei, i grunn ikke.

 2. Hvis du kunne være en av de tre vise menn, hva slags gave ville du ha tatt med til Jesusbarnet? Penger til å sette på BSU.

 3. Hvis snøen i jula var laget av sjokolade, hvordan tror du det ville påvirket juletradisjonene? Jeg tror aking hadde foregått med hodet først og munnen vid åpen.

 4. Hvordan pleier du å pynte juletreet ditt? Lys, pepperkaker og hjemmelaget keramikk.

 5. Hvis du kunne bytte ut reinsdyrene til julenissen med hvilke som helst dyr, hvilke dyr ville du valgt og hvorfor? Bytt dem ut med to geiter for å bringe tilbake litt norrøn mytologi.

 6. Hva spiser du på julaften? Alt! (Unntatt pinnekjøtt)

 7. Hvis Rudolf plutselig kunne snakke, hva tror du han ville sagt? Jeg tror han hadde spurt om å få tatt en legesjekk angående nesen sin. Det tror jeg de fleste hadde gjort om den begynte å lyse helt uten videre.

 8. Hvilken julesang er din favoritt og hvilken julesang synes du er mest irriterende? "Hei hå, nå er det jul igjen" er favoritten, "All i Want for Christmas is My Two Front Tteeth" er definitivt ikke det.

 9. Hvis du kunne bytte ut julenissen med en annen karakter, hvem ville det vært? Bytt ut nissen med Tor også mens vi først er i gang

 10. Hva er den beste julefilmen du har sett? The Nightmare Before Christmas

 11. Ville du heller feire jul uten juletre eller uten julemat? Ingen tvil, her må treet gå!

 12. Hvem i Ålesund ligner Sulamannen på? Han er seg selv lik

 13. Hvor lenge er det innafor å ha julepynten oppe etter nyttår? Til man selv er lei, det skal jeg ikke blande meg borti.

 14. Hvordan feirer du nyttårsaften? Som folk flest: med gode venner, alkohol og sprengstoff.

 15. Hvis du kunne velge en superkraft for det kommende året, hvilken superkraft ville du valgt? Kraften til å ha full forståelse for det norske skattesystemet.

 16. Hvis du kunne feire nyttårsaften hvor som helst i verden, hvor ville du valgt og hvorfor? Las Vegas, for stemningens skyld.

 17. Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året? Jeg skal bli flinkere til å bare sitte i ro og ta inn over meg livet.

 18. Hva er det mest spennende du ser frem til i det kommende året? Det må forbli hemmelig en måneds tid til.