Butikken blir den eneste Vic-butikken mellom Bergen og Trondheim, og skal ledes av Beathe Pettersen Ødegård. Hun er 29 år og har erfaring som butikkleder på Only og The Body Shop fra tidligere. I tillegg har hun vært franchisetaker i Vita.

Beathe forteller at hun er veldig fornøyd med butikken og at hun gleder seg over å endelig kunne åpne.

– Det er kjempespennende å åpne og vi håper at kundene på Moa tar godt imot oss. Vi har fått en kjempefin og stor butikk som har en spesiell utforming og en unik look. Innredningen er også veldig fin, og jeg tror butikken vil gjøre seg bra på denne delen av Moa, smiler butikklederen.

Vic-butikken sett fra utsida. Foto: Kristian Moe
Slik ser den nye Vic-butikken ut på innsida. Foto: Kristian Moe

Lovnader til kundene

Vic-butikken har seks ansatte som skal drive butikken og har fått 300 kvadratmeter å boltre seg på. Etter en tydeliggjøring av kjedekonseptet de siste årene, hvor Vic har fjernet en del av de kjente internasjonale varemerkene fra sortimentet, skal de nå tilby kvalitetsvarer, norsk design og merkevarer til Ålesunds befolkning. I den nye butikken blir det både herre- og dameklær, samt en egen dressavdeling.

Butikkleder Beathe ser frem til å lede butikken, og kommer samtidig med noen lovnader til kundene.

– Det blir spennende og utfordrende å lede butikken. Nå som vi har åpnet kan jeg si at kundene kan forvente god service, god oppfølging og at vi møter deres behov, også håper vi at de blir fornøyde med oss, sier Beathe Pettersen Ødegård.

Godsakene sto fremme foran inngangen til Vic før åpningen. Foto: Kristian Moe