Lørdag 14. oktober arrangerer hotellet «Bobler, brud og blomster» – en inspirasjonsmesse for alle som har en stor dag, jubileum eller event i planene fremover. På denne lørdagen har hotellet fått med seg sentrale og kjente aktører fra Ålesund og omegn, som skal sette opp stand med smaksprøver, konkurranser, premier, gode svar og verdifull kunnskap.

– Dette er et arrangement vi har planlagt i lang tid, og nå er det endelig tid for å gjennomføre. Det passer veldig godt nå og alle detaljene er på plass, så nå går vi bare og venter på at dagen skal komme, sier salgssjef for Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront, Sissel Longva.

Kjente aktører

Arrangementet er gratis for alle og kan friste med stands fra bedrifter som Gullsmed Stamnæss, Baker Walderhaug, Cherie Brud, Fole Festlig, Tilbords, Kitch’n og mange flere aktører man trenger å ha med på laget når man skal by opp til en stor begivenhet.

– Alle aktørene kommer til å vise frem det de har. Da får gjestene muligheten til å spørre og snakke med aktørene om alt man lurer på. Det skal være en messe der man besøker de ulike standene og får innspill fra viktige aktører, sier salgs- og driftssjef ved Quality Hotel Ålesund, Dagrun Mæle.

Hun forteller videre at messa har som mål å inspirere alle som planlegger en eller annen form for selskap eller jubileum.

– De som bør ta turen denne lørdagen er selvsagt bruden, brudgommen, faddere, forlovere, konfirmanten, konfirmantens foreldre og selvsagt det lille dåpsbarnet med sine foresatte. Egentlig alle som skal ha selskap i forbindelse med bryllup, konfirmasjon, dåp eller jubileum. Dette er messa for Den Store Dagen, understreker Mæle.

– Viktig å skape noe i bysentrum

Sissel Longva skyter inn at arrangementet er et samarbeid mellom begge Quality-hotellene i Ålesund: Quality Hotel Ålesund og Quality Hotel Waterfront. Begge hotellene har jevnlige arrangement og Longva mener det er svært viktig at hotellene er med på å skape liv i bysentrum, noe inspirasjonsmessa definitivt er med på å gjøre.

– Begge hotellene våre er lokalisert i sentrum, så det å skape aktivitet i sentrum, spesielt på en lørdag, er viktig for oss, men fremfor alt for publikum, påpeker hun.

Hun legger heller ikke skjul på at det er knyttet store forventninger til inspirasjonsmessa den 14. oktober.

– Vi har en god følelse nå. Jeg tror folk har ventet på dette arrangementet. Det merkes på interessen både blant folk og aktørene som kommer. Vi og aktørene har en felles interesse av å gjøre dette til en stor dag, og hvis dagen blir slik vi tror, kommer vi til å arrangere en slik messe flere ganger, sier Sissel Longva.