Så sent som i fjor signerte Oltedal en kontraktsforlengelse på 1 + 1 år med klubben, men med en klausul der han kunne frasi seg det siste året av kontrakten under visse forutsetninger. Denne klausulen har Oltedal benyttet seg av og forlater dermed klubben etter inneværende sesong.

– Dette handler om totalsituasjonen og arbeidsmengde. Jeg har vært her i tre år, men følte at belastningen med en 100% jobb i Molde i tillegg, ble for stor til å ta fatt på et fjerde år. Jeg og klubben har hatt en god dialog rundt dette, uttaler Magnus Oltedal til Nytt i Uka.

Foto: Arkivfoto

Under Oltedals ledelse var Spjelkavik fryktelig nære ved å rykke opp til Post Nord-ligaen forrige sesong, mens denne sesongen har resultatene vært litt mer varierende og laget ligger for øyeblikket på 6.-plass i 3.-divisjon. Nå må klubben se seg etter en ny hovedtrener før 2023.

– Der er allerede et etablert utvalg som skal jobbe med kandidater til å overta A-lag herrer til neste sesong. Vi ønsker Magnus alt det beste for fremtiden, og takker ydmykt for innsatsen og det han har tilført Spjelkavik, uttaler Røyset.

– Jeg har hatt det kjempefint i Spjelkavik i tre år og skal også ha det ut sesongen, sier Oltedal.

Det var Spjelkavika.no som først omtalte saken.