VVS Teknikk Møre AS er en tverrfaglig VVS-entreprenør som har rundt 35 ansatte. Kundekretsen er i hovedsak på Sunnmøre og tilhører det profesjonelle markedet innen industri, kontor, butikker, det offentlige med mer, går det fram av ei pressemelding.

Caverion er en teknisk totalleverandør med lokaler i Lerstadveien. Der kommer også alle de ansatte i VVS Teknikk Møre.

– Vår kompetanse favner vidt og spenner fra ingeniører innen VVS og bygg, teknikere innen automasjon, rørleggere med fagbrev, ventilasjonsmontører med ulik mekanisk og byggfaglig utdanning, en vamepumpemontør og økonomer, opplyser Sindre Larsen, som er daglig leder i VVS Teknikk Møre.

Fordeler

Larsen ser flere fordeler ved at de to fagmiljøene nå blir ett:

– Dette betyr at vi vil styrke oss med tanke på myndighetskrav, sertifiseringer og innkjøp, og det vil frigi tid til å jobbe enda mer med fag og teknikk. Det blir også bra å kunne tilby elektro og sikkerhet til VVS Teknikk-kunder, sier han.

Caverion er også fornøyde med å få VVS Teknikk Møre inn under deres paraply:

– Disse dyktige fagfolkene vil styrke vår avdeling i Ålesund. Caverion har ambisjoner om å vokse i området, og nå får vi mye verdifull kompetanse og nye spennende kunderelasjoner tilført avdelingen, uttaler Tore Skulstad og Terje Haugland ved Caverions ålesundskontor i pressemeldinga.

Overtakelsen trer i kraft 30. juni. Da kommer Caverion avdeling Sunnmøre til å ha til sammen 15 ansatte, inkludert avdelingene på Stranda og i Sykkylven.