Å bygge sitt nye hjem er starten på å en reise til å realisere sine egne drømmer. Drømmer man gjerne har båret på i årevis. Vi har siden våre spede begynnelse i år 2000, alltid hatt som mål å kunne bygge rimelige boliger med god kvalitet, sier Mads Tollås Nation, daglig leder i Lampeholmen.

– Vi gleder oss stort til å bli en del av Byggfagkjeden. Gjennom høsten i fjor hadde vi en grundig prosess hvor vi gikk gjennom de huskjedene som kunne være aktuelle for oss. Vi har i noen år vært frittstående leverandør av boliger og større boligprosjekt, men var nå kommet til et punkt der vi ønsket en kjedetilknytning, fortsetter han.

Svært tilfredse med avtalen

Avtalen gir Lampholmen tilgang til Byggfag hus, hytter, hagehus og garasjer, samt arkitekt- og ingeniørtjenester fra Byggfag Arkitekter AS.

– Vi ønsket tilgang til et unik hus konsept, større marked, bredere kompetanse og gunstigere innkjøpspriser. Byggfag var den kjeden som totalt sett dekket best de kriteriene vi la til grunn. At hovedkontoret er lokalisert i Ålesund er heller ingen ulempe for oss, sier Tollås Nation.

Også Odd Arve Riise, salgssjef i Byggfag, er svert tilfreds med å få en avtale med Lampholmen:

– Vi har en økt etterspørsel på våre hus og hytter, så vi har stadig behov for flere dyktige forhandlere av vårt huskonsept. Med Lampholmen på laget kan vi levere flere prosjekter til våre sluttkunder i nærområde og landet ellers, sier han.