Den nye styrelederen i Sykkylven Stål og søsterselskapet Dynoform har lang fartstid som styreleder og styremedlem i en rekke lokale og nasjonale bedrifter, som Spilka, Granne Forsikring, Jets Vacuum, SINTEF og Norsk Industri. I tillegg har han vært styreleder i ÅKP i mer enn ni år.

– Jeg er sterkt opptatt av vekst og styrking av vår flotte region og næringsliv. Sykkylven Stål er en spennende bedrift som har valgt å ha flere bein å stå på og er dermed godt rusta for urolige perioder, som vi til dels er inne i nå, sier Hareide i en pressemelding.

Metall og plastkompositt

Sykkylven Stål er en høyteknologisk kompetansebedrift innen bearbeiding og overflatebehandling av metall og plastkompositter. Under merkevaren Dyfosit også produserer bedriften patenterte funksjoner som skal heve komforten i lenestoler.

Dynoform leverer egenproduserte utemøbler som er skapt for å tåle norsk klima, samt undervisningsmøbler med smarte løsninger og lang holdbarhet.

40 ansatte

Sykkylven Stål ble stiftet i 2003 og har i dag 40 ansatte. I 2022 hadde selskapet en omsetning på 73 millioner kroner.

Hareide tar over som styreleder etter Karl Inge Rekdal, som er daglig leder både i Sykkylven Stål og Dynoform. Han har vært styreleder i to år, men går nå over i funksjonen som nestleder.

– Vi er veldig glade for å få en så erfaren og kompetent styreleder inn i Sykkylven Stål, sier Karl Inge Rekdal.