Det er ålesunderen Preben Molnes som har tatt «Selfiespeilet» til Ålesund. Han er 31 år, kommer fra Ellingsøya og jobber til vanlig som styrmann på Ava Ocean AS. Nå har han kjøpt selfiespeilet og skal drive dette i tillegg til jobben.

– Jeg kjøpte Selfiespeilet fra et ektepar i Haugesund. De driver også med bryllupsfotografering og har hatt stor suksess med selfiespeilet. Men så ble det rett og slett for mye for dem å ha begge deler, og da bestemte jeg meg for å ta over, sier Preben.

Speilet er på plass i Ålesund og han har allerede fått mange etterspørsler.

– Jeg var jo litt spent på responsen, men hadde stor tro på at dette var noe som ville bli populært. Jeg har ikke sett slike speil på arrangement her tidligere, men det er veldig populært andre steder. Jeg har ikke reklamert noen enda, men har allerede begynt å få inn bestillinger til neste år, forteller han.

Det er Preben Molnes som eier Selfiespeilet. Foto: privat
Slik ser speilet ut. Foto: privat

Slik virker det

Selfiespeilet ser ved første øyekast bare ut som et helt vanlig speil, men det er mye teknologi bak.

– Speilet har en touch-skjerm med innebygget speilreflekskamera som tar bilder. Bare ved noen enkle touch på speilet kan du få bildet både digitalt og til print. Alt som trengs er strøm, forteller Preben, og fortsetter:

– Dette er jo en perfekt attraksjon til et hvert arrangement. Vi har også mulighet til å leie ut løpere og kø-bånd som kan gjøre det ekstra gøy. Speilet har forskjellige bilderammer og det er også mulighet for å legge til egendefinerte rammer og logoer om noen ønsker det, avslutter Preben.

Du kan velge om du vil ha bildene i en remse, slik vi fikk før i «gamle dager», eller bare som ett stort bilde. Du kan selvsagt også få bildet sendt digitalt til din telefon. Foto: privat
Speilet er i tillegg utstyrt med blits, så det kan også brukes i mørket. Foto: privat