Allerede torsdag starter moroa med kreative aktiviteter som perleverksted og ansiktsmaling ved Kremmergaarden, tegnekonkurranse hos Ålesund Storsenter, bademoro hos Bybadet, og et eget frøkurs og blomsterpottemaling hos Ålesund bibliotek. På ettermiddagen vil Ålesund Sportsdrill imponere med en oppvisning på Kremmergaarden.

SUNN-TRANS tar turen til Kongens gate med grilling av pølser og muligheten til å sitte på med noen av deres velkjente biler. Foto: Ålesund Sentrumsforening

Vannaktiviteter i Brosundet

Fredag og lørdag blir det enda flere spennende tilbud. SUNN-TRANS tar turen til Kongens gate med grilling av pølser og muligheten til å sitte på med noen av deres velkjente biler. Uteguiden tilbyr intro til SUP og kajakkturer i Brosundet, og veteranbilutstilling arrangeres på Skansekaia.

Trond Inge fra Radio Ålesund sender direkte fra en av lastebilene til SUNN-TRANS. Foto: Sandra Helsem

Støtte til Sykehusklovnene

Tryllekunstner Aurora vil skape magi på Kremmergaarden lørdag, og inntektene går til Sykehusklovnene. På Ålesund Storsenter kan barna hilse på brannbamsen Bjørnis, mens Kremmergaarden byr på besøk fra bamsen Bastian. Det blir også gratis turer med Bytoget sponset av Sparebank1 SMN, samt teaterforestillingen "Bzzz! Et insektsliv" på Arbeideren.Barnas Dager lover en helg fylt med glede, moro og spennende opplevelser for hele familien i Ålesund Sentrum.

Bjørnis kan du møte på Ålesund Storsenter. Foto: Ålesund Sentrumsforening