Grillkassen, som Norbruks matkasse har blitt kalt, ble lansert i midten av juni i år. Det er en ganske fullkommen matkasse med alt man trenger til grillsesongen og til en variert grillmiddag. Eier av Norbruk Ålesund, Ronny Kolvik, forteller mer om ideen om å lansere en grillkasse:

– Jeg har vært inne på tanken om å få til noe lignende før. Jeg hadde lyst til å lage et tilbud der man kan få gode kvalitetsmåltider og en variert grillmiddag. Da det plutselig ble kjempefint vær i en periode, så ble det til. Nå har vi satt sammen en grillkasse av gode råvarer som er i sesong, og som byr på digge smaker, sier han.

Slik ser en vanlig grillkasse ut. Den er beregnet for fire personer, men det er mulighet å bestille til flere. Foto: Kristin Støylen

– Fyr opp grillen!

En vanlig grillkasse er beregnet for fire personer, men med muligheter for å bestille til enda flere. Den inneholder blant anna kalvekjøtt, kylling, dagens fangst fra havet, grønnsaker, brød, sauser og toppinger. Dersom man ønsker å slå på stortromma, er det også mulig å legge til andre råvarer, som for eksempel sjøkreps eller pepperkrabbe. Det eneste man trenger for å lage et komplett grillmåltid, er salt, pepper, olje og en grill, mener Kolvik.

– Alt ligger klart. Det er bare å fyre opp grillen og kjøre på! Det er også lagt ved en steg for steg guide, så man trenger ikke å være mesterkokk for å lage maten, smiler Norbruk-eieren.

Foto: Kristin Støylen

Håper på fint vær

På sine hjemmesider opplyser Norbruk at bestillinger av grillkassa bør være inne onsdag formiddag, slik at kassa er klar til levering fredag, før helga. Likevel er selskapet fleksible og kan levere grillkassa andre dager om ønskelig. Foreløpig er grillkassekonseptet såpass nytt at pågangen ikke har vært veldig stor. Det håper Ronny Kolvik skal endre seg nå som sommeren er på trappene.

– Det er bare noen få uker siden vi lanserte grillkassa, så folk må bli kjent med produktet. Vi får krysse fingrene for at det blir fint vær i sommer, slik at folk får fyrt opp grillen sin og pågangen rundt grillkassa vår tar seg opp, avslutter en håpefull Ronny Kolvik.