Håheim kom til AaFK Fortuna før 2022-sesongen etter fire år i Molde, og signerte en avtale ut 2023-sesongen. I løpet av sine to sesonger i AaFK Fortuna har den offensive spilleren fra Harøya imponert stort i 1. divisjon og blitt lagets toppscorer begge sesongene. I tillegg har hun debutert på U23-landslaget.

Ettersom Håheim er på utgående kontrakt har framtida hennes i AaFK Fortuna vært usikker. I slutten av november reiste hun til Tyskland for å trene med Bundesliga-klubben SGS Essen. Nå er det klart at 21-åringen forlater AaFK Fortuna til fordel for KIF Örebro. Håheim har signert en toårskontrakt med den svenske klubben, som kom på 10.-plass i Damallsvenskan denne sesongen.

– Det var flere aktuelle klubber, men etter å ha hørt planene og ambisjonene til KIF Örebro, som matchet mine egne, var det naturlig å velge dem og det føles som det riktige steget for meg å ta nå, sier Nora Harnes Håheim til Nytt i Uka / AESby.no om klubbvalget.

Hun forteller videre at det blir spennende å prøve noe nytt, men er samtidig klar på at det blir trist å forlate AaFK Fortuna.

– Det blir spennende å spille på det øverste nivået i Sverige. Jeg har jo ikke spilt på det øverste nivået i Norge, så at jeg får gjøre det i Sverige blir noe helt nytt og er veldig spennende. Samtidig er det skikkelig trist å forlate AaFK Fortuna. Mange av mine beste venninner spiller i klubben og har kommet meg nær. Det har vært mine to beste år og jeg har stortrivdes, men siden det ikke ble opprykk har jeg kjent på at jeg trengte nye utfordringer, sier Håheim.