Til tross for sin unge alder har han markert seg godt i Superligaen, og står notert med over 100 kamper for sin klubb. Han har også spilt kamper for U16 Danmark.

I følge sportssjef Bjørn Erik Melland er dette en spiller som vil forsterke laget.

- Vi har hatt dialog over tid. Tobias er en offensiv angrepsspiller som kan spille på begge kanter, også sentralt i banen, sa Melland til TV2, - han er en allsidig og løpssterk spiller. Jeg er tro på at blir en viktig brikke i kampen om å berge plass i eliteserien. Ifølge Wikipedia var Tobias Klysner i 2022 verdsatt til 700.000 euro.

Klar for å vinne kamper

– Jeg er super glad for å komme til Aalesund. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang og hilse på alle guttene. Nå er jeg klar for å vinne noen kamper, slik at vi holder oss i Eliteserien, forteller hovedpersonen selv til AaFk.no.

22-åringen har skaffet seg mye erfaring på kort tid i Superligaen for Randers. Klysner har vært involvert i over 100 kamper for blåtrøyene og spilte kvalifiseringspill til Europa League og Conference League for klubben med samme navn som byen. Han startet også playoff-finalen i Europa League mot Galatasaray i 2021.

- Tobias er en allsidig og offensiv midtbanespiller med rikelig erfaring fra Superligaen i ung alder. Han er fysisk robust og meget løpssterk, og vil være en svært nyttig tilvekst til oss, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland på klubbens nettsider..

På vei bort

Ifølge flere medier er Kasper Lunding på vei den andre veien - tilbake til Danmark. Der stenger overgangsvinduet først ved midnatt i dag. Fredag kunne Bjørn Erik Melland bekrefte til AESby.no at Lunding i dag er i Danmark. Spillerjakten til Aafk er nå ovre for denne gang, bekrefter Melland.