– Det var veldig stort og overraskende. Det var kjempekjekt. Jeg så ikke den helt komme og da var det ekstra stas, smiler Wenche Skuggen.

Prisvinneren skryter av både arbeidsplassen og kollegaene sine, og kommer samtidig med noen tips for å bli en god selger. Hun ønsker derimot ikke å avsløre alle selgerhemmelighetene sine.

– Jeg føler at vi har veldig god kontakt med kundene våre. Dette er en veldig kjekk plass å jobbe med flinke og gode kollegaer som hjelper hverandre frem. Det viktigste er å ha et godt møte med kundene, kartlegge hva de trenger og komme med god kunnskap, forteller årets selger i Kremmerhuset-kjeden, Wenche Skuggen.

Wenche var derimot ikke den eneste hos Kremmerhuset på Ålesund Storsenter som fikk anerkjennelse. I tillegg ble selve butikken tildelt 2.-plass for beste eksponering i kjeden i 2022.

– Det var veldig kjekt. Vi jobber mye med vareplassering og det visuelle i butikken, som vi mener er kjempeviktig, sier Kristine Davik på Kremmerhuset på Ålesund Storsenter.

Det var ikke tilfeldig med andre ord?

– Nei, dette jobber vi mye med. Vi ønsker å ha den lille ekstra teften og prikken over i-en. Det skal se fint, ryddig og inspirerende ut, slik at kunder kommer innom for å kikke, poengterer Kristine Davik.