Han trer ut av sitt verv og går inn som daglig leder fra 2. april, melder klubben i en pressemelding.

Marius er utdannet diplom eksportmarkedsfører (bachelor) og kommer fra jobben som salgssjef i Gudbrandsdalens Uldvarefabrik der han har vært siden 2015. Marius har sittet i styret i idrettslaget siden 2021 og har vært en del av trenerteamet rundt J2007 håndball. Dermed har Marius kjennskap til klubben og klubbdrift.

– Jeg er født og oppvokst i Ulsteinvik og har gått gradene i fotballsystemet til Hødd. Jeg hadde en sesong på A-laget der vi rykket opp til øverste divisjon og har etter det vært innom klubber som Hareid, Bækkelaget og Tåsen. Jeg kom etter endt utdanning og flere år i Oslo til Ålesund i 2008 og har siden 2014 vært en del av trenerteamet i håndball J2007. Sammen med min samboer Gitte har vi to jenter på 11 og 16 år. Aksla IL har et sterkt og godt fundament. Jeg ønsker å bidra til videre positiv utviklingen av Aksla og øke entusiasmen opp mot Aksla i nærområdet, sier Marius.

Klubben er veldig glad for at en kapasitet som Marius kommer inn og ser frem til at han starter opp.

Magnus Antonsen, som idag er daglig leder, trer ut av sin stilling 31. januar. Han vil likevel være cupgeneral og kontinuitetsbærer under vår store Møre Cup i fotball 9.-10. mars 2024

Det er per tid ingen erstatter klar for trenerveileder og FFO-ansvarlig Joakim Wrele som slutter 31. januar, men det blir en løsning for FFO.

Klubben har fra før to ansatte i Terje Løvmo (sportssjef håndball) og Johnny Vattøy (markedssjef).