Fredag åpnet Bagorama på Amfi Moa. Bagorama er en kjede for vesker, kofferter og reiseartikler. Caroline Hesseberg er butikksjef på nysatsingen. Hun er 28 år gammel og bor på Emblem.

– Vi er veldig stolt av den nye butikken vår, sier butikksjef Caroline Hovde Hesseberg. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Caroline har vært i butikkbransjen helt siden hun som 16-åring jobbet ved siden av skolen på Nille på Amfi Moa. Etter noen år på Høyskolen, fant hun igjen veien tilbake til butikkyrket, der hun virkelig trives. Etter å ha startet som assisterende butikksjef på Enklere Liv, fikk hun en gyllen mulighet til å ta over roret som butikksjef for den nye Bagorama-butikken.

– Jeg var så heldig å bli anbefalt til denne jobben av de som drev Enklere Liv. De kjenner hverandre litt, så det var perfekt for meg. Jeg gikk rett over i ny jobb og føler meg veldig heldig, sier Caroline med et smil.

– Det var en liten overgang å gå fra helseprodukter til vesker og kofferter, innrømmer Caroline, men hun ser på det som en spennende utfordring og ser frem til å lære mer om skinnkvalitet og alt som følger med koffertverdenen.

– Det var mye mer å lære om kofferter og skinnkvalitet enn jeg trodde, sier hun.

Teamet på Moa

Med seg på laget har Caroline et dedikert team på fire. Elizaveta Arpiulyeva, som følger med fra Enklere Liv , skal jobbe som deltidsansatt. Assisterende butikksjef er Shareen Madeleine Dybvik og i tlllegg kommer deltidsansatt Matilde Ytterland.

– Vi går jo rett på julekjøret med ny butikk og nye ansatte, men vi satser på at det går helt fint. Alle har erfaring fra butikk tidligere, så vi er klare til å ønske kundene velkommen, avslutter Caroline med entusiasme.

Bagorama har flyttet in i lokalet der «Enklere Liv» holdt til på Amfi Moa øst. Foto: Anne Solveig Berge Trandal

Om butikken

Bagorama er en norsk landsdekkende butikkjede med 45 butikker over hele landet og hovedkontoret på Helsfyr i Oslo.