– En kjempesignering for oss, sier klubbdirektør Ronny Stokke om nyervervelsen.

Noah Solskjær har bodd i Ålesund og spilt for Spjelkavik siden august 2022. Den siste uka har han vært på prøvespill i AaFK og putta to mål i hver av de treningskampene han har spilt, mot Ørsta og Sogndal.

Noah uttaler til Aesby.no / Nytt i Uka at han trives godt i Ålesund og ser fram til å være med og spille AaFK opp igjen i Eliteserien.

– Å få spille for AaFK er en bra mulighet for meg og veldig kjekt. Jeg har funnet meg godt til rette i Ålesund – det er jo en en by som ligner mye på Kristiansund. Ja, det er ikke ofte jeg sier at en by er nesten like fin som Kristiansund, men Ålesund er absolutt i nærheten! sier han med et stort smil.

Noah Solskjær har skrevet kontrakt ut 2025-sesongen. Dermed er det to blad Solskjær i AaFK: Søsteren Karna spiller som kjent for AaFK Fortuna.

- Noah har fått bygd seg opp i fred og ro i Spjelkavik nå etter skaden sin, og vi er veldig glade for å få jobbe sammen her fremover. Han har en stor motor, er klok i spillet sitt og bevegelsene sine, samtidig som han har en god teft for mål. I tillegg tror vi dette er en gutt som vil skli veldig godt inn i AaFK-miljøet, sier hovedtrener Christian Johnsen.

Noah Solskjær er, som mange vet, sønn at tidligere Manchester United-spiss og hovedtrener, Ole Gunnar Solskjær, som for øvrig har bursdag samme dag som sønnen nå signerer for AaFK.

Noah har allerede skåra fire mål på de to treningskampene han har spilt for AaFK. Foto: Kenneth Kamp