Fra før er Aaland bil forhandler av Citroen, MG, Jeep, DS, Fiat og Subaru, og om ikke så lenge, altså også Opel.

– Vi synes det er stor stas at vi nå tar over som den nye Opel-forhandleren og merkeverksted her i distriktet, sier daglig leder hos Aaland bil, Petter Aaland.

Det er Bertel O. Steen som er importør av Opel til Norge, og selger selv Peugeot, Mercedes og Kia i sine egne butikker.

– Importøren tok for en tid tilbake en strategisk beslutning om at Opel skal selges via privateide samarbeidspartnere, forteller Aaland.

Valgte Aaland bil

Og Ålesund falt altså valget på den tradisjonsrike bilforhandleren i Fremmerholen.

– Etter en tett og god dialog med Bertel O. Steen, er jeg stolt av at vi snart kan ønske både nye og eksisterende Opel-kunder velkommen til oss, sier er svært så fornøyd Petter Aaland.

– Vi har allerede fått den første demobilen inn på gulvet, men om ikke lenge vil vi kunne vise frem en rekke nye og spennende modeller fra den tyske bilprodusenten, fortsetter han.

Aaland bil har allerede fått en demobil av den nye Opel Astra electric Foto: Aaland bil

Helelektrisk fra Opel - nesten

– I første omgang vil vi få inn helelektriske Astra, Mokka og Corsa i ulike varianter av personbiler, mens på varebiler lanserer Opel lanseres en ny range med facelift i løpet av våren, med både fossile og helelektriske alternativer, forteller Aaland

– I tillegg vil vi i løpet av året også få inn den ny-lanserte helelektirske SUV-en Opel Frontera, avslutter Petter Aaland.