- Vi har vært gjennom en lang og grundig prosess, med mange gode søkere til stillingen. Styret har kommet til at Aarseth er den rette til å lede Atlanterhavsparken videre. Aarseth har levert grundig og overbevisende gjennom hele rekrutteringsprosessen, og står igjen som den klart best kvalifiserte kandidaten, sier Fredric Holen Bjørdal, styreleder i Atlanterhavsparken.

For de fleste er nok Aarseth mest kjent for sin sentrale posisjon i å bygge opp billettselskapet Tikkio. Der var han første ansatte for 9 år siden, var administrerende direktør de første 7 åra, og i dag jobber som kommersiell direktør.

Aarseth (49) vokste opp i Ørsta, har bodd, studert og jobba i Bergen og Oslo før han returnerte til Sunnmøre og bosatte seg i Ålesund i 2005. Han har hovedfag i kommunikasjon og medier. Han kan dokumentere sterke erfaringer og resultater fra tidligere virke. ’

Før Tikkio har han jobbet med kommunikasjon og innovasjonsprosjekter i Posten Norge, Stokke, Destinasjon Ålesund & Sunnmøre og Flakk Gruppen.

- Det er med et visst vemod at jeg nå avslutter et langt og spennende arbeidsforhold i Tikkio, men desto større glede å ta til på nye utfordringer og muligheter. Atlanterhavsparken er en attraksjon og et vitensenter som har eksistert og utviklet seg gjennom 25 år. Jeg ser mange muligheter fremover. Nå gleder jeg meg til å møte ansatte og publikum for å finne fine veier videre sammen, sier Kjetil Aarseth.

Aarseth tiltrer som administrerende direktør i Atlanterhavsparken i løpet av høsten. Han overtar jobben etter Tor Erik Standal som ga seg tidligere i år, etter elleve år i jobben.

Konstituert leder, frem til Aarseth er på plass, Cathrin Åkre, Kjetil Aarseth og styreleder Fredric Holen Bjørdal. Foto: Anne Marthe Vestre Berge