Natalie har en Master i teknisk kybernetikk fra NTNU i Trondheim. Hun har tidligere jobbet som fullstack-utvikler med hovedfokus på backend i selskapene Solwr AS og Tritt AS, og har erfaring fra prosjekt for både selvkjørende brøytebiler, system for lagervarehus og økonomisystem.

– Miles er opptatt av å gi tillit til sine utviklere og det synes jeg er viktig. Jeg synes også det er veldig spennende å få være med å forme en relativt ny Miles avdeling her i Ålesund, sier Natalie Berg, og legger samtidig til at hun gleder seg til spennende oppdrag og gode diskusjoner med flinke kollegaer.

På fritiden liker Natalie å være ute med hundene sine, enten til fots, på ski eller i kajakk. Foto: Privat

– Natalie bor i Fremmerholen med to hunder og samboer Mathias, som nok er hovedårsaken til at hun havnet nettopp her i byen. Hun har allerede tatt på seg rollen som leder for Trivselskomiteen i Miles Ålesund og har hatt hovedansvar for gjennomføring av familiesamling og sommerfest - med stor suksess. forteller Irene Mjelde, daglig tjener i Miles Ålesund.

– Det bør også legges til, at i tillegg til å være en svært dyktig fagperson, er Natalie allerede kontorets ubestridte mester i Stiga Ishockeyspill, avslører hun.