Under konsertene som er spredt utover høsten, blir det alt fra strykere til nordicana, duetter og overraskende instrumenter.

– Vi gleder oss til å se musikk fra scenen i sitt fulle format, og salen i en ny drakt og setting, skriver Momentium i en uttalelse.

Malin Pettersen skal ha konsert på Løvenvold Theater 10. november. Foto: Pressefoto

Artistene

Ingrid Olava er først ut med konsert av disse tre. Hun har hatt en liten pause fra scenen, men 14. oktober kan publikum oppleve henne live på scenen igjen. Olava slipper et splitter nytt album 1. september, og skal fremføre de nye sangene på scenen på Løvenvold Theater i høst.

10. november er det duket for Malin Pettersen på scenen på Løvenvold. For sitt første soloalbum fikk hun Spellemannspris, mens hennes andre album ble nominert. I tillegg har hun fått omtale fra Billboard, Rolling Stone og Paste Magazine. Pettersen tar med seg hele bandet sitt til Ålesund og kommer til å by på det aller meste.

Og to dager etter konserten med Malin Pettersen, er det klart for ny konsert med Frank «Tønes» Tønnesen. Sammen med multiinstrumentalisten Erlend Aasland drar han på høstturné, der Ålesund er stoppested 12. november.

Multiinstrumentalisten Erlend Aasland og Frank «Tønes» Tønnesen kommer til Ålesund. Foto: Jan Ansgar Omdahl