Han kommer fra stilling som administrerende direktør hos en av Skandinavias største møbelprodusenter, Fora Form. Han har gjennom denne stillingen hatt stort fokus på bærekraft, merkevarebygging, digitalisering og eksport.

Thomas Haram skal nå lede Wattn med over 50 ansatte fordelt på åtte lokasjoner. I Ålesund, Sandane, Førde, Florø, Ørsta, Stryn, Vik i Sogn og Kvinnherad.  Siden lanseringen i 2021 har Wattn vokst seg til å bli blant de største strømselskapene i landet. I tett samarbeid med kundene har de i denne perioden utviklet flere produkt og tjenester for å dekke markedets behov for innsikt og kontroll over strømforbruket

- Jeg er utrolig glad for muligheten jeg har fått til å lede Wattn. Dette er en bransje som virkelig har opplevd store endringer de siste årene. For folk flest er det blitt veldig viktig å ha et bevisst strømforbruk, både for miljøet og for lommeboken. Volatile priser, fremtidsutsikter om kraftknapphet og sterk konkurranse gjør at dette er en bransje hvor mulighetene står i kø – det synes jeg er spennende, sier Thomas Haram om sin nye jobb.