Sjømatmessen gikk over tre dager, fra tirsdag til torsdag. Onsdagen hadde Salmon Evolution en eksklusiv omakase-opplevelse på deres stand. Der var det de dyktige sushi-kokkene Andreas Ottosen, Vincent Caballes og Birhane Kidane fra Zuuma som tilberedte laksen.

Mange var innom standen til Salmon Evolution.

Vi tok en prat med Andreas Ottosen fra Zuuma mens han var i Barcelona.

– Det er veldig gøy å være på sjømatmesse i Barcelona. For oss fra restaurantbransjen er det interessant og givende å få oppleve denne siden av bransjen. Det er også gøy å se sterke sunnmørsbedrifter vise fram produktene sine under samme tak, sier Andreas.

I oktober i fjor fikk Zuuma laks fra Salmon Evolution på menyen sin. Onsdag var kokkene fra Zuuma på plass på standen til Salmon Evolution. Andreas sier følgende om samarbeidet:

– Vi er stolte og ydmyke over å få samarbeide med Salmon Evolution. At de gir oss tillit til å fronte og servere produktet deres, ser vi på som en stor ære. Å arbeide med mennesker som verdsetter håndverket vi har perfeksjonert, og som ønsker å samarbeide med oss, er veldig stort.

– Det er alt fra kunder til banker og andre leverandører som besøker messen, forteller Andreas.

– Fiskerimessen er en plass der vi får treffe andre i fiskeribransjen, knytte nye kontakter og møte nye potensielle kunder. At fiskeriministeren er her, forteller litt om viktigheten av denne messen, avslutter Andreas Ottosen.