Begge kommer fra stillinger hos Nortel, hvor de jobbet med leveranse til kunder. De er hentet til selskapet for å utvide Parklys kapasitet til å levere gode tjenester og oppfølging av våre kunder, og er allerede godt i gang med arbeidet.

– Vi er glade for kunne å ønske Peter og Tommy velkommen til oss. Med en raskt voksende portefølje, er det viktig å få inn ressurser som Peter og Tommy. Med en bakgrunn fra leveranse og engasjement på kundesuksess, vil de være viktige ressurser i å sikre gode kundeopplevelser for både kundene våre og de parkerende., sier COO i Parkly, Synnøve Rogne.

Som Prosjekt- og leveransekoordinatorer vil Peter og Tommy bidra til å sikre at kundene opplever en sømløs drift av anleggene og smidig etablering av nye anlegg. Samtidig skal de sørge for å opprettholde kundetilfredshet og engasjementet hos kundene våre. Ansettelsene ruster selskapet til videre vekst i parkeringsbransjen, heter det videre i pressemeldingen.

Parkly har hovedkontor i Ålesund og leverer parkering som en tjeneste, og opererer både som teknologileverandør og operatør.