– Vi skal gjøre det litt mer koselig her, med fliser i spennende mønster, nytt lys og kanskje – viss vi har nok penger – nye møbler, sier en smilende Svetlana Dragieva hos Cinque Minuti.

Restauranten har hatt suksess med sin satsing på italiensk varmmat som pizza og pasta, pluss italienske konditorvarer. I løpet av måneden de holder stengt, har de planer om å utvide med en egen kveldsmeny.

– Vi har hatt en veldig bra sommer med mange kunder som har vært innom, særlig cruiseturister og bobilturister. Det som er synd, er at de italienske råvarene vi kjøper inn, blir dyrere for hver uke, sier Svetlana, som driver Cinque Minuti sammen med Enrico Agostinelli.

– Vi kommer til å stenge hele oktober, slik at vi kan ta oss litt ferie også, legger hun til med et smil.

Spisestedet i gågata har også uteservering. Foto: Kenneth Kamp
Svetlana Dragieva driver Cinque Minuti sammen med Enrico Agostinelli. Foto: Kenneth Kamp